Chalets en stacaravans

Wilt u er even tussenuit voor de broodnodige vakantie vitaminen? Een weekje, misschien twee? Huur dan een luxe stacaravan of een zeer comfortabel chalet. Volledig ingericht, zoals u het thuis ook gewend bent. Op een steenworp afstand van het heerlijke IJsselmeer, genietend van wat dit en de lieflijke stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum u bieden, zijn wij ervan overtuigd dat dit voor u de ideale vakantiebestemming is.

Tarieven chalets en stacaravans

De zeer goed geïsoleerde chalets zijn voorzien van een ruime woonkamer met een eethoek en zithoek. Via openslaande deuren komt u op het terras. In het chalet bevindt zich een T.V. met satelliet aansluiting, een ruime open keuken, 2 slaapkamers met normale grote bedden (80 x 2.00 m.) en in de woonkamer is een zeer goed te gebruiken twee persoons bank / bed. Het sanitairgedeelte is voorzien van douche, toilet en een wastafel. Ieder chalet heeft een terras en een fietsenschuurtje.

Afstand tot het strand / IJsselmeer is 125 meter!

undefined

Download hier de tarieven van 2018

Online reserveren: klik hier!

Broodjesservice: iedere morgen worden verse broodjes op de camping gebracht door de warme bakker! U moet ze wel even van te voren bestellen bij de receptie.

 Kijk ook eens op Booking.com voor ons schitterende IJsselmeerchalet. <LINK

Deze is ook per nacht te huur ! 

 

undefined

 Romantisch weekendje weg? Ok dat kan in ons Beach-house nr.98.

Deze is ook per nacht te huur vanaf eind maart tot eind oktober.

Klik hier voor de link. 

undefined