Camperplaatsen aan het IJsselmeer op onze camper camping

Schuin tegenover de ingang van de camping vindt u onze campercamping. Deze plekken bevinden zich op een verharde ondergrond, elke plek beschikt over een stukje gras voor of naast de plek. Alle plekken beschikken over stroom, dit is bij de huurprijs inbegrepen. Als bezoeker van onze campercamping kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op de camping.

Camperplaatsen IJsselmeer? Campercamping ‘t Seleantsje (o.a. kamperen, chalets en camperplekken) ✓Activiteiten jong en oud » Bezoek en boek nu

De campercamping, met camperplaatsen aan het IJsselmeer, is het gehele jaar open! Douches en toiletten, kleding wassen/drogen e.d. mag u op de tegenover gelegen camping 't Seleantsje gebruiken.

Aanmelden buiten het seizoen? Graag bij het woonhuis bij de ingang van de camping. ( noodtelefoon 24/7: 06-13457532 )

De plekken 1 t/m 10 ( lengte Max. 7,50M) bevinden zich aan de waterkant met uitzicht op de dijk, ook een ideale plek om uw hengeltje uit te gooien. Plekje met iets van beschutting tegen de felle zon, ook dat is mogelijk op bijvoorbeeld plek 11 tot 18.

Gezien het beperkt aantal beschikbare plekken op onze campercamping is het aan te raden deze vooraf te reserveren, om teleurstelling te voorkomen. Onze camperplaatsen aan het IJsselmeer zijn namelijk gewild.

Reserveren via deze link, maar telefonisch helpen wij u ook graag.