Luxe Chalet & stacaravanverhuur

Wilt u er even tussenuit voor de broodnodige vakantie vitaminen? Dat kan! Onze stacaravan en chalets zijn te huur per weekend, midweek of week. Tijdens het hoogseizoen is verhuur alleen per week mogelijk.

Chalet & stacaravan verhuur bij ‘t Seleantsje (o.a. kamperen, chalets en camperplekken) ✓Activiteiten jong en oud » Bezoek en boek nu

Het reserveren van de stacaravan en chalets kan eenvoudig via het online reserveren op onze website. Na het invullen van de door u gewenste periode ziet u duidelijk welke accommodaties beschikbaar zijn en de bijbehorende tarieven. Uiteraard helpen wij u hier ook graag telefonisch bij.

Stacaravan

De stacaravan biedt plaats voor 4 personen en beschikt over een woon- en eetgedeelte, compleet ingerichte keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarnaast zijn er in de stacaravan twee slaapkamers (één kamer met een tweepersoons bed en één kamer met 2 losse bedden).

 

Chalets

De chalets zijn beschikbaar voor 4 of 6 personen en beschikken over een ruim woongedeelte met eettafel en keuken. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet. De chalets beschikken over twee slaapkamers (één kamer met een tweepersoonsbed en één kamer met 2 losse bedden). Het zespersoons chalet heeft tevens een slaapbank in het woongedeelte, welke slaapplek biedt voor nog 2 personen.

 

undefined

 

Luxe Chalets

undefined

 

Het IJsselmeerchalet, Zuiderzeechalet en Elfstedenchalet bieden plaats voor 6 personen. Deze chalets beschikken over centrale verwarming, een ruime woonkamer met eettafel en een compleet ingerichte keuken, het Zuiderzee- en Elfstedenchalet beschikken tevens over een vaatwasser. Deze chalets hebben 2 slaapkamers (één kamer met een tweepersoonsbed en één kamer met 2 losse bedden) en een tweepersoons slaapbank in de woonkamer. In de badkamer vindt u een wastafel, ruime douche en toilet.

 

Beach House & Friesland Cottage

undefined

Naast onze stacaravans en chalets verhuren wij ook sfeervolle huisjes voor maximaal 2 personen. Deze beschikken over een woongedeelte met een ingerichte keuken, slaapkamer (met tweepersoonsbed) en toilet. De Friesland Cottage heeft een badkamer met wastafel en douche. Indien u in de Beach House verblijft, kunt u gebruik maken van het sanitair op de camping wat zich op 20 meter van het huisje bevindt.