Tarieven kampeerplaatsen & campercamping

Camping tarieven bij ‘t Seleantsje (o.a. kamperen, chalets en camperplekken) ✓Activiteiten jong en oud » Bezoek en boek nu

 

Camping 't Séleantsje beschikt over verschillende velden. Veld A en B zijn de comfort velden, hier vindt u ruime plekken met elk een eigen stroom- en wateraansluiting. Deze velden zijn het gehele seizoen (van april tot en met oktober) beschikbaar.

 

Daarnaast beschikken wij vanaf Hemelvaart tot het eind augustus over veld C en D. Dit is een groot veld met eveneens ruime plekken. Op veld C is tevens een stroomaansluiting per plek beschikbaar. Water kunt u kosteloos verkrijgen bij het nabijgelegen sanitair gebouw.

 

Schuin tegenover de ingang van de camping bevindt zich onze campercamping aan het IJsselmeer. Deze plekken bevinden zich op een verharde ondergrond, elke plek beschikt over een stukje gras voor of naast de plek. Alle plekken beschikken over stroom, dit is bij de huurprijs inbegrepen. Als bezoeker van onze campercamping kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op de camping.

 

Klik hier voor de tarieven van 2024.

 

Wenst u een plek te reserveren? Dit kunt u heel eenvoudig zelf doen via het online reserveren op onze website. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0514681395, dan helpen wij u graag.