NIEUW: Escapebox- & loop

Eén en al ophef was er in Hindeloopen toen bleek dat er een wel heel opmerkelijk object uit het 1e Friesche schaatsmuseum was gestolen. De afgevroren teen van Elfstedentochtschaatser Tinus Udding is verdwenen en tot dusver zijn de dader en zijn beweegredenen onbekend. Menig rechercheur heeft de zaak al onder handen genomen, maar een oplossing voor dit mysterie is niet gebleken. Zijn jullie in staat deze veelbesproken zaak op te lossen en tot een goed einde te brengen?

(Her)ontdek Hindeloopen op een geheel andere wijze en zie details van deze mooie stad die je anders nooit zult zien. Deze Escapeloop is uiterst geschikt als familie- of personeelsuitje in de anderhalve meter samenleving.


Gemiddeld 2 uur en 15 minuten
€ 25,- per dossier, verkrijgbaar bij de receptie.

undefined

Een escape Room in een kist!

Jullie proberen de tijd stop te zetten door de timer in de laatste kluis stil te zetten. Dit doe je door alle raadsels, codes en verbogen hints op te lossen. Hierdoor kraken jullie alle kisten en kluizen in de Escape Box en winnen jullie uiteindelijk het spel.

Je probeert met elkaar natuurlijk zo snel mogelijk alles op te lossen. De Escape Box is een enorm succes, omdat hij zo gemakkelijk in gebruik is! De Escape Box is ideaal voor een gezin, familie of klein team. Wij adviseren om 1 kist met maximaal 6 personen te spelen.

Duur: max. 1.5 uur, kosten € 25,- per kist.

undefined